Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sinya Története

2009.02.25

2009. június 8. reggel:

 

Csörög az óra..felkelek,lebaszom és ülök tíz percet.Megkeresem a ruháimat: terepnadrág,fekete fűző,láncok.. Összedobok valami reggelinek nevezhető dolgot aztán húzok suliba..ha el nem kések persze.Útközben csak arra az egy emberre gondolok.. Fáj,hisz nem is tudja hogy még mindig szeretem.Beérek a suliba,köszöntenek az úgynevezett barátaim,de én csak egynek köszönök,padtársamnak Pankának. Ő az az egy ember, aki mindig megért,és ha azt mondanám hogy meg akarok halni,nem tart vissza,hogy milyen szép is az élet.Vége a sulinak..megyünk haza. Hazafelé beugrok Pankáékhoz,senki nincs otthon,összedobunk valami italt és leisszuk magunkat.Beszélgetünk a halálról,az elcseszett életről,és az úgymond "szerelemről" Igen..megint Ő jár a fejemben.Elmeséltem Pankának,hogy mi volt 4 évvel ezelőtt.Igen,még mindig szeretem,de már nincs esélyem hogy közelebb kerüljek hozzá..és már nem is lessz..igen.. meg fogom ölni magam. Most biztos gondoljátok,hogy egy 15 éves gyereknek mi lehet annyira tragikus.. hát igen,ezt csak az tudhatja,aki át is éli.

 

délbe ~otthon~:

 

Hazaérek,anyám megkérdezi hol voltam ilyen sokáig.Nem válaszoltam..Bementem a szobámba,bezárkóztam és gondolkoztam mit is csináljak. Betettem 1 DVD-t, valami jó kis horrort.Vége let..unatkoztam. Bekapcsoltam a Tv-t,nem volt benne semmi érdekes..minden csatornán műtenek.. Bekapcsoltam a gépet,felmentem a netre,kerestem jó kis darkos zenéket,felmentem MSN-re,és kiírtam,hogy meg akarok dögleni..Egyből villog 3 ablak. Írtak azok az úgymond barátok "cija,mijért akarsz meghalni? hát cép az élet,a sok helyes pasi;) " és ismét ő jár az eszembe..

 

délután-este ~ittis-ottis~:

 

Kinyomtam a gépet,szóltam anyámnak hogy elmegyek.Nem kérdezte hova,hisz úgysem válaszoltam volna.. Sétáltam a parkban,látva hogy minden kurva a pasijával sétál..és megint Ő.. ugyan mit csinálhat.. biztos éppen 1 lánnyal van.. Elmentem ismét Pankához.Bemegyek a narancssárga előszobába,a citromsárga lépcsőházba,a kék folyosóra és a fekete szobájába értem. Gyertyákat gyújtottunk,leültünk a földre és beszélgettünk. Elmondtam neki,hogy mit fogok tenni.Nem tartott vissza,hisz megértett..ő is ugyan ezzel a bajjal szenvedett, ígyhát eldöntöttük,hogy mind a ketten megtesszük.Hogy felvágjuk az erünket?Á dehogy is,az túl emós..Támadt egy ötlete,rögtön meg is csináltuk,hogy látszódjon igazi barátságunk. Elővett egy éles konyhakést,hozott 1 füstölőt,megvágtuk a tenyerünket és belecsöpögtettük.Az ember nem is kívánhatna ennél jobb barátnőt.Megbeszéltük az időpontot,hogy mikor végzünk az életünkel. Beszélgettünk még 1 órát,és húztam haza,mielőtt muter balhét csap.

 

Éjfél ~otthon~:

 

Hazaértem,anya aludt.Bementem a szobájába,nyomtam 1 puszit a homlokára búcsúzás képpen.Apa szokásához híven nincs itthon,állandóan dolgozik.. Felmentem a szobámba,magamrazártam az ajtót,s gondolkoztam.Kifestettem a szemem,a körmöm és felöltöztem.Fűző,térdigérő szoknya,harisnya 1 egy fasza kis csizma. Tükörbe néztem,elégedett voltam a látvánnyal,de mielőtt elindulnék Pankához,benyomtam a gépet,felmentem a mailemre és írtam egy üzenetet drága bátyámnak,hogy nagyon szeretem,és ha meghalok is szeretni fogom. Kinyomtam a gépet,még utoljára benéztem anyához,s 1 lapra ráírtam:sajnálom.

 

Hajnali 3 ~Pankával az utolsó órában~:

 

Belépek a szobájába,látom épp készülődik,hasonló öltözékben mint én.Mellé álok,s látom,nem fél,ahogy én sem.Szemébe néztem,rájuk gondoltunk. Ő is hagyott üzenetet,de nem anyukájának,hanem nővérének:"sajnálom hogy sokat veszekedtünk,tudd én mindig szerettelek" Kilépünk a házból,megyünk a Vég Állomásra!.. Leültünk még pár percet beszélgetni.Elmondtam neki,hogy mennyire örülök hogy megismertem,az életben ő volt a legjobb dolog számomra. Azok a szépnek nevezhető napok,amiket együtt töltöttünk,azok az ökörködések..a sok pia ;) Nos eljött az idő,hallottuk a vonat közeledik.Feláltunk,ráültünk a sinekre,megfogtuk egymás kezét,és vártuk a végső pillanatot.Az utolsó percben is RÁ gondoltam! Pankára néztem utoljára,lehunytam a szemem,s végleg elsötétedett körülöttem minden.

 

június 9. reggeli fél8-as hírek:

 

Két lány elhatározta,hogy véget vet életének,az okát sajnos senki nem tudja.Az egyik lány anyukája,s a másik lány nővére kapott 1 sajnálom búcsúzást. A két lány fura módon hagyott még 1 üzenetet..nem szeretnék,hogy eltemessék őket,azt kérték,égessék el őket közösen.ígyhát tiszteletben tartjuk kérésüket. 2009. június 10-én 13:00-kor hamvasztják őket. A két családnak őszinte részvétünket küldjük! Ez volt a mai hírek,viszont látásra!

 

The End...!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.